Hitta rätt kaffemaskin

Helt klart är en härlig kopp kaffe en tröst efter några timmars jobb. Men att välja en kaffemaskin som motsvarar ert företags behov är inte så lätt. I vilket fall som helst, Om du vet vilka frågor som är viktiga för er så kommer ditt val att förenklas. Först, fråga dig hur många användare inklusive besökare som kommer att använda kaffemaskinen per dag och mer exakt om det finns en risk för tider då många kommer att använda den.

Denna information tjänar till att definiera servicen som passar er bäst, storleken på er maskin, om den behöver kunna servera ett antal användare på kort tid etc. Fråga er också i vilken typ av behållare du vill att ert kaffe serveras i: muggar, koppar eller något annat.

Typen av dryck måste också definieras. Önskar ni erbjuda endast kaffe? önskar ni vissa kaffemärken?, en speciell kvalitet? Vilket antal kaffesorter vill ni kunna erbjuda? Önskar ni dessutom kunna erbjuda olika volymer kaffe eller ej?

Från en ekonomisk synpunkt, bestäm om ni vill hyra, leasa eller köpa en kaffemaskin och om det ska finnas en betalfunktion med mynt, med kort etc. Genom att ha en klar åsikt gällande alla dessa frågor hjälper ni oss att på bästa sätt svara på din förfrågan och förväntningar.

Söker du efter en kaffemaskin till ert företag eller organisation så hjälper vi till?

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *